Mijn favorieten

Huis aankopen

Een huis kopen
Haitsma Mulier Makelaars is u graag van dienst bij het vinden van het huis dat bij u past. Om u aan uw ideale woning te kunnen helpen, is het belangrijk dat we uw wensen tot in de kleinste details kennen. We nodigen u vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. 

U kunt het volgende van ons verwachten als u besluit een zoekopdracht bij ons uit te zetten:

Intakegesprek
Hierin bespreekt onze makelaar uw woonwensen en -criteria. Aan de hand van dit gesprek zal onze makelaar u aangeven of e.e.a. reëel is en voor u op zoek gaan.

Zoek & vind
Bij het zoeken maken wij o.a. gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen staan geregistreerd.
Uw wensen worden met dit aanbod vergeleken, waarna het aanbod automatisch u wordt toegestuurd.
Tevens houdt uw makelaar overige media en het internet nauw in het oog.

Samen bezichtigen
Uw makelaar begeleidt u en geeft een indicatie van de staat van onderhoud van de woning. Indien een aanvullend bouwkundig advies gewenst is, kunnen wij dit voor u verzorgen. Vervolgens bespreken wij met u de waarde van de woning.

Onderhandelen
Wij adviseren u over de te volgen onderhandelingsstrategie. In nauw overleg met u zullen wij de onderhandelingen voeren tussen u en de verkopende partij. Elke stap in de onderhandeling wordt uitvoerig met u besproken. 

Overdracht
Haitsma Mulier Makelaars begeleidt u bij het proces van koop en overdracht: uw makelaar gaat o.a. na of de notariële stukken correct zijn. Wij zullen u tevens bijstaan bij de koop- en de leveringsakte op het kantoor van de notaris, en het hiertussen gelegen proces. 

Hypotheek
Indien u dat wenst, kan een van onze ervaren hypotheekadviseurs u adviseren over de financiering voor de aankoop van uw huis.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring