Mijn favorieten

Disclaimer

De informatie op deze site is met redelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar niet kan worden gegarandeerd dat de informatie na juist, volledig of actueel is. Deze informatie is bedoeld voor algemeen en informatief gebruik en geldt niet als specifiek aanbod en is ook niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

 

De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Haitsma Mulier Makelaars o.g. sluit iedere aansprakelijkheid af voor schade als gevolg van het raadplegen van deze website, bijvoorbeeld in geval van weergegeven onvolkomenheden of onjuistheden.

 

Deze website bevat informatie, gegevens, software, foto's, grafische voorstellingen en andere materialen die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan. Deze site bevat links naar andere websites en/of organisaties en wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Haitsma Mulier Makelaars o.g. is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.
 
©Copyright 2013 Haitsma Mulier Makelaars o.g.