Mijn favorieten

Huis verkopen

Een huis verkopen is geen doe-het-zelf-kwestie. Bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan u denkt. Bij een verkoop zorgen wij ervoor dat de potentiële kopers alle belangrijke informatie aangaande uw woning volledig aangeleverd krijgen zodat er geen problemen achteraf kunnen ontstaan. Wij als NVM-woningmakelaar zorgen ervoor dat u onbezorgd uw huis kunt verkopen!

Verder zorgen wij als NVM-woningmakelaar ervoor dat er in de huidige gespannen huizenmarkt een goede verkoopprijs gerealiseerd wordt en dat alle juridische aspecten worden meegenomen.

Wij als NVM-woningmakelaar zetten alles met u samen op een rij. Alle mogelijkheden worden meegenomen in het te volgen verkooptraject. Uw eigen ideeën en plannen voor de toekomst, wellicht heeft u al een woning gekocht of is er juist meer tijd.
Wij bekijken grondig uw woning om de verkoopwaarde te kunnen vaststellen en om de vragen van mogelijke kopers te kunnen beantwoorden.
Tegelijkertijd bekijken we alle juridische stukken van het huis en inventariseren wij de roerende goederen die u misschien met het huis mee kunt en wilt verkopen.

Aan het eind van dit traject stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Samen komen we dan tot een vraagprijs die de meeste kans van slagen heeft!

En dan gaat uw woning in de verkoop. Via het NVM-netwerk wordt alle informatie direct op internet geplaatst en onder alle NVM-makelaars in de wijde omgeving verspreid. Buiten onze eigen website hebben wij tevens toegang tot funda. De overige makelaars kunnen uw woning direct aan de bij hen bekende potentiële kopers aanbieden. Bij alle gegadigden voor uw woning wordt een afspraak onder onze begeleiding gemaakt om deze in uw huis rond te leiden.

Blijkt iemand serieus geïnteresseerd en wordt er een openingsbod gedaan, dan bespreken wij met u alle opties. Er zijn verschillende mogelijkheden van verkoop denkbaar en in iedere situatie dient er verschillend gehandeld te worden.
Onze nuchtere inbreng is daarbij van onschatbare waarde. Wij hakken dagelijks met het bijltje van onderhandelen en laten ons niet van ons stuk brengen.

Wij gaan zeer grondig te werk om later misverstanden te voorkomen. Tegelijkertijd zullen wij zaken niet rooskleuriger voorstellen dan ze zijn om te voorkomen dat u teleurgesteld wordt. Wordt de koop gesloten dan beoordelen wij de koopakte en begeleiden u tijdens het tekenen van deze akte ten kantore van de notaris. Tegen de tijd van de oplevering van uw woning controleren wij ook de nota van afrekening van de notaris en het concept van de leveringsakte. Ook bij deze laatste notarisafspraak begeleiden wij u totdat de sleutels aan de nieuwe bewoners overhandigd worden!

U merkt: het verkopen van een huis is echt geen doe-het-zelf-kwestie!

Haitsma Mulier Makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs in de woning om bovenstaand traject nader toe te lichten.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring