Mijn favorieten

Ons kantoor

Bedrijfsinformatie

Haitsma Mulier Makelaars o.g. is een begrip in de regio. Klein genoeg om overzichtelijk te zijn (dé garantie voor persoonlijke aandacht) en daarnaast ook groot genoeg om alle benodigde expertise en vakmanschap in huis te hebben. Onze makelaars zijn gepokt en gemazeld in het vak en zijn dan ook zeer goed op de hoogte van de prijzen en ontwikkelingen op de onroerend goed markt van Arnhem en Omstreken. En dat is nodig om u goed te kunnen bijstaan in het kopen of verkopen van uw woning!
Onze werkzaamheden behelzen de volgende gebieden:


Woningbemiddeling
Bedrijfsonroerend goed
TaxatiesDe woningbemiddeling bestaat uit aan- en verkopen van appartementsrechten en woningen. Ons werkgebied is Groot-Arnhem (Arnhem, Velp, Rozendaal, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Doesburg, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Didam, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Huissen, Angeren, Bemmel, Lent, Oosterhout, Elst, Driel, Valburg, Heteren, Zetten, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze, Heelsum en Renkum).

Voor aankopen, verkopen en huurtransacties van bedrijfsonroerend goed is ons werkgebied het Oosten van Nederland.

Taxaties van woningen, appartementsrechten en bedrijfsobjecten worden door ons onafhankelijk gedaan door geheel Nederland.

Met iedere cliënt hebben wij graag eerst een persoonlijk gesprek om deze zo deskundig mogelijk te kunnen begeleiden.  Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend en zijn hier geen kosten mee gemoeid.

Door onze persoonlijke benadering, inventiviteit en enthousiasme zullen wij zeker uw juiste partner zijn !
Kantoor Vestiging Haitsma Mulier Makelaars o.g.

Haitsma Mulier Makelaars o.g.

VELP GLD

Emmastraat 5
6881 SM VELP
026 - 36 11 157 / 06 - 47 02 10 02
KvK nummer: 09165088
BTW nummer: NL001334127B75